Damla Şelale

2019 Bahçe Dekorasyonunda Bahçe Şelaleleri

damla şelale

2019 Bahçe Dekorasyonunda Bahçe Şelaleleri

Suyun rahatlatıcı sesin duyuyor musunuz? Peki dinginleştiren, huzur veren akışını hissedebiliyor musunuz?

Bahçenize özel tasarımlar ile muazzam alanlar yaratabilir, doğaya özel armağanlar sunabilirsiniz. 2019 bahçe dekorasyonunda bahçe şelaleleri, yoğun akışkanlık temasıyla uygulanıyor. Çağlayan konseptleri, ekstra havuz rafları ve suyun her katmanda farklı bir ritim sunduğu şelale modelleri, en güncel tasarım örnekleri arasında yer alıyor.

Damla Şelale ile Yeni Moda Bahçe Şelaleleri 

Bahçelerin genişlik ve niteliklerine göre uygulanan şelale modelleri, kaya görünümlü duvar modülleri ve ahşap duvar tasarımları üzerinde ritmik ve estetik görseller oluşturuyor. İster en coşkun şekilde akan su sistemi ister naif ve sanatsal ritim tutan akış sistemini seçebilir, dekorasyon stilinize uygun dekorlar ile büyüleyici bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Minimal dekor stilleri arasında zik zak şelaleler, özel su şelaleleri, değirmen modelleri ve masa üstü şelale modelleri, en favoriler arasında yer alıyor. Materyal zenginliği ve tasarım yelpazesi ile spa konseptlerinden, endüstriyel tasarımlarına dek birbirinden cazip şelale modelleri bulunuyor.

Bahçe Dekorasyonuna Göre Şelale Seçimi

Otantik bahçeler için devasa su kaselerinden veya su küplerinden şelale modelleri bulunuyor. Natürel stiller, oryantalist stiller ve vintage dekorasyon stillerine göre modern tasarımlar, etnik ve country modeller uygulanabiliyor.

Akdeniz dekorasyon stilinde dizayn edilen bahçeler için suyun ferahlığını ve tüm güzelliğini sunan serbest akış su şelaleleri, en muazzam görünümü sunuyor. Hotel, restoran, tesis gibi işletmelerin bahçesinde ise dekorasyon özelliklerine göre süs havuzları, yapay şelale modelleri, dans eden fıskiyeler, kabarcıklı ve sicimli su perdeleri uygulanabiliyor.

Modern dekorasyon stillerinde, metal parlaklığı ve suyun dinginliğini en özel formda sunan kabarcıklı su perdeleri oldukça modern görünüm sunuyor. Su duvarına uygulanan şelale kombinleri ise mekana ekstra albeni katan dekorasyon unsurları arasında yer alıyor.

Bahçe şelale modellerinde; küp, sarnıç, kurna, saksı ve masa modelleri sıklıkla uygulanan modeller arasındadır. Masa şelalesi modelleri ise bahçelere minik ve çok şık detaylar kazandıran dekor ürünlerindendir. Bahçe stiline ve uygulanacak yapının özelliklerine göre her boyutta ve modelde şelale seçenekleri bulunuyor. 2019’un favorisi masa şelaleleri.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir